Sex i duschen


Sex i Duschen
är ju en kategori för sig, satan så kul man kan ha, - och skönt framförallt. Det enda dåliga är att vattnet från duschen gör att det går lite trögt om ni förstår vad jag menar, och att det kan bli väldig varmt. Det står inte på min image11lista över favoriter men det duger.

Idag hände dock det sjukaste, Jag hade mens så duschen var ungefär vårt enda alternativ. mitt under "akten" när jag vänder mig för att kyssa honom så svartnar det för ögonen. Jag vet inte om det berodde på att jag hyperventilerade - syrebrist, att jag fick blodtrycksfall/blodsockerfall (hade inte ätit något på mycket länge) eller att det möjligtvis kan ha varit för varmt i duschen men jag svimmade i alla fall. Tur att "H" var med mig i duschen och kunde ta emot mig annars hade jag nog slagit huvudet rejält i kakelgolvet. Jag låg inte däckad länge alls utan "vaknade" nästan direkt, men både jag och "H" fann varandra i hjärtklappning. Stackarn, han måste ju ha blivit jätterädd :D

Någon som har någon aning om vad detta kan bero på?

/Nympho

Better safe than sorry


image7Nympho här! Nu är jag så nervös, jag och min pojkvän F har kommit fram till att det inte längre håller att ha sex utan preventivmedel, "avbrutet" är ju som välkänt inte helt säkert och kondom är ingen höjdare så nästa steg verkar vara P-piller. och OJ så jag har googlat, det verkar ju finnas hur många olika sorter som helst och framförallt så verkar man få sjukt mycket bieffekter av allt. Någon som har erfarenheter av p-piller?

Jag hade i alla fall tänkt ta en tripp till ungdomsmottagningen på Måndag för att snacka med någon som vet. Jag är också lite sugen på att göra en gynundersökning och kanske nåt klamydiatest när jag endå är igång jamenar better safe than sorry.

/Nympho

3some


image4"Sugarmama", "Nympho" och "Slutty". Det här är bloggen om våra liv, mest sexliv. alla tre har olika liv men vi gör ändå en hel del tillsammans (inkluderar inte sex - än.) Pojkvänner har vi väl till och från, inte för att det spelar någon större roll för bloggen, sex har vi ju hur som helst.

 Vi är precis som du. Följ våra lovelifes och ta bloggen med en nypa salt!

/Nympho

RSS 2.0